Targul International de Incaltaminte MICAM - Milano

MICAM este cel mai mare târg de încălţăminte din lume , mult aşteptat de către cumpărătorii din întrega lume, sezon după sezon, pentru a putea achiziţiona utimele colecţii şi a afla ultimele tendinţe din domeniul încălţămintei.

Târgul este organizat de către ANCI (Asociaţia Natională Italiană din Industria Încălţămintei), la Milano în districtul Rho Fiera şi are ca obiectiv prezentarea colecţiilor de toamnă-iarnă 2010-2011, colecţii care vor dicta trendul in cele mai importante showroom-uri internationale.

Târgul din acest sezon s-a bucurat de participarea a peste 1600 de firme din lume, din care cea mai mare parte au reprezentat-o totuşi firmele italine precum şi firmele care produc sub brandul „Made in Italy”. De un interes deosebit s-a bucurat participarea Spaniei, Angliei, Portugaliei, Braziliei, precum şi a ţărilor Est Europene printre care s-a numărat şi România.
Ţara noastră a participat la Micam cu un numar de 8 companii producătoare de încălţăminte printre care şi societatea Medimpact.

Medimpact a expus la Milano o colecţie de încălţăminte bărbătească de lux, o colecţie de încălţăminte de echitaţie pentru femei, bărbaţi şi copii, o colecţie de ghete cu diverse utilizări precum şi nelipsita colecţie de mocasini, care de altfel a fost cea mai apreciată de către viztatorii standului nostru.

Participarea noastră la Micam a constituit un bun prilej atât pentru promovarea produselor Medimpact pe piaţa internaţională cât mai ales un prilej de a veni în întâmpinarea dorinţelor clienţilor noştri prin realizarea unor produse în concordanţă cu cele mai noi tendinţe de pe piaţă, atât din punct de vedere al designului şi a materialelor folosite cât şi din punct de vedere al tehnologiilor utilizate în producţia de încălţăminte.

Echipa Medimpact se numără, deci, printre principalele societăţi producătoare de încălţăminte din România şi are posibilitatea de a oferi clienţilor modele de ultimă oră.
 


   Design by XWD Sibiu