Expo IDEX - 2011

IDEX – 2011 Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Targul IDEX ce se desfasoara la Abu Dhabi sub patronatul presedintelui Emiratelor Arabe Unite, Inaltimea sa Sheikh Khalifa bin Zaied Al Nahyan, comandorul suprem al Fortelor Armate emirateze, o data la doi ani, este cel mai mare targ de tehnica militara din Orientul Mijlociu.
Anul acesta s-a celebrat cea de-a 10 a aniversare a targului si au fost inscrise peste 1.000 companii din 52 de tari, 150 de delegati oficiali si peste 50.000 de vizitatori.
Pe langa targul IDEX – tehnica militara a avut loc pentru prima data, in paralel si targul NAVDEX dedicat apararii navale (maritime).
Alaturi de echipamentele militare de lupta si razboi, sisteme de aviatie, vehicule terestre si aeriene, sisteme radar, sisteme de comunicare, etc au fost prezente si « echipamentele personale », unde se incadreaza si incaltamintea, haine de protectie, casti de preotectie, uniforme, etc.
Medimpact a expus la Abu Dhabi colecţia de incaltaminte militara care s-a dovedit a fi foarte interesanta pentru firmele din Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Arabia Saudita si chiar din Statele Unite ale Americii.
Participarea societatii noastre la acest targ s-a dovedit a fi oportuna avand in vedere ca s-au stabilit contacte foarte importante in zona Golfului Persic.www.medimpact.ro/poze-medimpact/image/m%20calitate%20mic.jpg
 


   Design by XWD Sibiu