TERMENI SI CONDITII

Bine ati venit la magazinul on line Medimpact. Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa office@medimpact.ro. 

INFORMATII DESPRE PRODUS

1. Noi facem toate eforturile pentru a va prezenta cat mai clar culorile produselor care apar pe website. Totusi, culoarea pe care o vedeti dumneavoastra depinde si de monitorul utilizat. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare: intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

2. Toate masurile sunt aproximative, pentru ca fiecare produs are anumite particularitati. Totusi, noi am incercat sa respectam, pe cat posibil, dimensiunile standard.

3. Ne preocupam ca, cel putin in momentul introducerii datelor, toate detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, masuri, durata livrarii, sa fie cat mai precise. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi, daca informatiile privind produsul au fost introduse eronat.

4. Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. Preturile includ TVA.

5. Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta.


CUMPARAREA PRODUSELOR

6. Cand faceti o comanda pe siteul nostru va vom trimite un e-mail pentru confirmarea sau refuzul comenzii. In cazul acceptarii comenzii, cardul dumneavoastra va fi debitat cu suma corespunzatoare.

7. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda din mai multe motive, printre care:
- produsul comandat nu este pe stoc;
- imposibilitatea obtinerii autorizatiei de plata;
- identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

8. Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda.

9. Orice disputa intervenita intre Medimpact si client, intra sub incidenta legilor din Romania si va fi solutionata in instanta.

10. Noi am depus toate eforturile pentru a asigura o tranzactie sigura. Daca vor exista situatii in care o a treia parte, neautorizata, va avea acces la informatiile furnizate de dumneavoastra pentru comanda, noi nu suntem raspunzatori.

11. La o comanda anulata sau o comanda ne-ridicata contul dumneavoastra va fi blocat.
Se poate debloca in cazul in care achitati transportul aferent comenzii ne-ridicate.PLATA

12. Plata se poate face prin oricare din modalitatile de plata acceptate.

13. Toate preturile includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului, sau numai valoarea produselor, daca optati pentru plata transportului la destinatie.

14. In situatia in care banca dumneavoastra refuza sau nu efectueaza plata catre noi, din orice motiv, nu ne facem raspunzatori pentru intarzieri sau refuzul unei comenzi.

15. In cazul acceptarii comenzii, veti fi informat in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.

16. Toate produsele prezentate in sectiunea Magazin Online a paginii www.medimpact.ro sa vand in limita stocului disponibil.

 
GENERALITATI

17. Nu suntem raspunzatori pentru neplacerile care pot interveni in urma folosirii oricarei informatii de pe acest site.

18. Toate drepturile ne apartin. Folosirea site-ului sau a continutului sau de catre oricine, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul S.C. Medimpact S.A., este interzisa.

19. Orice disputa intervenita va fi solutionata de instanta judecatoreasca competenta. 

   Design by XWD Sibiu