Cum Cumpar?

1. Comanda pe site:
Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse deoarece:
• Produsul este identificat clar si orice erori sunt evitate;
• Ora la care lansati comanda este certa si ne va permite sa ne respectam promisiunea de a va raspunde la comanda in maxim 60 de minute;
• Aveti acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastra si la comentariile pe care consultantii nostii de vanzari le adauga acestei comenzi.
Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul CUMPARA sau ADAUGA IN COS. Acest buton il puteti gasi in dreapta fiecarui produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs.
2. Comanda telefonica:
Pentru comenzi telefonice sunati la oricare din numerele de telefon de mai jos si unul dintre reprezentantii nostri de vanzari va va prelua comanda :
Incaltaminte 0369.421.050
Echitatie, Vanatoare, Marochinarie: 0269.841.740
 Mobil (3 linii): 0733.917.466, pentru produse de echitatie, articole de vanatoare si marochinarie; 
                          0733.917.456, pentru incaltaminte
                          0733.917.446, pentru produse de echitatie, articole de vanatoare si marochinarie; 

3. Direct de la magazinul nostru de prezentare
Programul nostru de lucru
PRELUARI COMENZI: Luni - Joi, de la 08:00 la 16:00, Vineri de la 08:00 la 13:00 (pentru comenzi primite telefonic) si NON-STOP pentru comenzi lansate pe site si prin e-mail. Duminica inchis.
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.
Plata produselor:
• Plata cu numerar la sediul nostru;
• Plata prin ordin de plata in contul nostru;
• Plata cu numerar prin depunere in contul nostru bancar (la livrari economisiti astfel taxa de ramburs);
• Plata cu numerar la primirea coletului prin curier (ramburs);

 

 

   Design by XWD Sibiu